ikon+36 70 206 9190 |ikoninfo@eroter.eu |ikon2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. |ikonfacebookikonkeresés
0

Rife technológia

A plazmagenerátor olyan speciális rádiófrekvenciás sugarakat bocsájt ki, amely segítségével elpusztíthatjuk a szervezetben található kórokozókat: gombákat, baktériumokat, vírusokat, parazitákat.
Három tudós, orvos munkásságának köszönhető a készülék létrejötte, és még napjainkban is folyik a tovább fejlesztése.

Nicola Tesla a rádiófrekvencia feltalálásával járult hozzá a készülék alapvető hatásmechanizmusához.

Dr. Raymond Rife aprólékos és hosszadalmas munkával feltérképezte, minden egyes kórokozó saját, rá jellemző frekvenciáját. 

Dr. Hulda Clark munkásságának köszönhetően vannak ismereteink arról, hogy a szervezetünkbe jutó kórokozók, környezeti ártalmak, vegyszerek hogyan betegítenek meg bennünket. Ő alkotta meg az első zapper készüléket (ennek egy másik elven működő változata a plazmagenerátor), amely segítségével – gyógyszeres kezelés nélkül - a kórokozókat úgy pusztította el, hogy a saját frekvenciájú rezgéseit visszairányította rájuk, az így felerősített rezgések a kórokozók sejthártyáját kipukkasztotta és elpusztította őket.

Mindez az emberi szervezet sejtjeit nem érinti, azok sejthártyája sokkal erősebb annál, minthogy azokban kárt tehessenek ezek a frekvenciák.

A kezelés során egy szkennelő készülék segítségével a kézen és a lábon található meridiánokon keresztül megmérjük a szervezet adott területén található kórokozók frekvenciáit. Ezek elpusztítása csak akkor szükséges, ha egy bizonyos minimális mértéket, -
10 %-ot – meghalad. A 10 % alattiakkal a saját immunrendszerünk is megbirkózik, hagyni kell, hogy az is végezze a dolgát, ne „lustuljon el”.
A kezelés további részében a plazmagenerátorba tápláljuk a jelentősebb százalékban kimért frekvenciákat, és a mértéküknek megfelelően hosszabb-rövidebb ideig „lőjük” meg a kórokozókat. Egy kezelés alkalmával több kórokozót is megcélozhatunk, de a kezelés ideje max. 1 óra lehet, mert az így elpusztított sejtekkel nem terhelhetjük túl a szervezetünket, hiszen ezek kivezetése a méregtelenítő rendszerünk feladata, melynek munkáját azzal tudjuk segíteni, hogy a kezelést követő 48 óráig sok folyadékot fogyasztunk. Az elkövetkező
napok folyamán előfordulhat, hogy a vizeletünk, székletünk, izzadságunk állaga, szaga megváltozik, nem kell megijedni ettől, ez a tisztulási folyamat része, ám a tapasztalatokat kérjük, jelezze a kezelőnek.

A kezeléseket kúraszerűen szükséges végezni, heti két alkalom az ideális. A kórokozók számától, a panaszok még meglététől függően kell a kúra hosszát meghatározni. A kúra során néhány kezelést követően ismét meg kell mérni, hogy mennyire csökkentek le a kórokozók a szervezetben. Miután a kívánt szint alá csökkent a kórokozók száma, beindul a szervezet öngyógyító folyamata. A javulás - a kezelés befejezése után 3 hónappal - laborvizsgálati eredményekkel már igazolható a legtöbb esetben. Fontos, hogy az orvos által előírt gyógyszereket továbbra is szedni kell, és ha a laboreredmények javulást mutatnak, az orvos módosíthat a szedésükön.

A kúrát követően ajánlott rendszeres időközönként egy-egy karbantartó kezelésre jelentkezni, hasznos lehet havonta egy „belső zuhany”, hiszen a környezetünkből a szervezetünkbe ismét bekerülhetnek kórokozók gyerekeink, ételeink, hobbink, kutyánk, cicánk révén. A kórokozó már jelen van a szervezetünkben, addig még nem okoz tüneteket, amíg az immunrendszerünk erős, de ha az valamilyen okból (pl. stressz) legyengül, azonnal aktivizálódnak a kórokozók és kialakul a betegség. Ha a család több tagja is egyazon betegségben szenved, pl. influenza, hasmenés, érdemes együtt, csoportos kezelésre jelentkezni, így nem fertőzik vissza egymást.

A plazmagenerátorban gyárilag is vannak összeállítva különböző programok általános regeneráló céllal, ezek igénybe vételekor nem végzünk egyénre szabott mérést, ezért ennek a kezelésnek az ára alacsonyabb, de a hatása hasonlóan eredményes lehet az adott területre.
Ahhoz, hogy szervezetünk egészsége minél hosszabban fennálljon, fontos az egészséges életmód és a szellemi kiegyensúlyozottság. A test, a lélek, és a szellem harmóniája révén élhetünk saját magunkkal és környezetünkkel egészséges, jó kapcsolatban. Fontos a helyes, szélsőségektől mentes táplálkozás, és a folyadékbevitel, lehetőleg tiszta víz formájában.

Sokat segít az egészség megóvásában az életkornak megfelelő mozgás. Szervezetünk – májunk, vesénk, bélrendszerünk - időnkénti méregtelenítését magunk is elvégezhetjük otthon. Ezekhez is segítséget, tanácsokat kaphat a kezelések alkalmával.

A legtöbb betegség a lelki traumák hatására alakul ki a szervezetünkben (Dr. Hammer). Ha ezeknek a lelki eredetű problémáknak a megoldását saját magunknak nem sikerül elrendezni -(megoldani vagy elengedni)- szakemberhez kell fordulni, mert addig nem várható a test teljes gyógyulása, amíg lelkünket „féreg” rágja.

Kívánjuk, hogy ez a technológia segítse Önt hozzá a teljes, kiegyensúlyozott és fájdalommentes élethez.

Összeállította: László Józsefné, Rife Frekvencia központ, Soroksár

Bejelentkezés, egyeztetés

+36 70 206 9190
info@eroter.eu
facebook
2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38.

Az alábbi űrlapot használva is be tud jelentkezni!

Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Ajánlott videók

telefon ikon +36 70 206 9190 e-mail ikon info@eroter.eu helyszín ikon 2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. facebook ikon facebook