ikon+36 70 206 9190 |ikoninfo@eroter.eu |ikon2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. |ikonfacebookikonkeresés
0

Desztillált víz

A desztillált vízről bővebb információt a "Testvérem, mit iszol?" és a "Mazdaznan - a víz életelixír" c. kiadványunkban olvashat. Mindkettő megrendelhető a http://mazdaznan.eu/hu/kiadvanyok weboldalon.

    

A vízdesztillálló készülék megvásárolható a http://vizdesztillalo.hu/ oldalon.

 

Fontos információk a desztillált víz fogyasztásáról

1. Ha vízkúrázunk, akkor tartsuk be a kúra szabályait, melyet „A Mazdaznan desztilláltvíz-kúra“ című füzetben olvashatsz. 

2. Ha nem vízkúrázunk, akkor a következőképpen tehetjük ízletesebbé a vizet:

- Csepegtessünk bele citromlevet, ill. szőlő idényében friss szőlőlevet. Ez vitalizálja a vizet, frissítő és kiválasztást segítő hatásával támogatja a szervezet munkáját.

A citromot érdemes megsütni, hogy ezáltal megérleljük. 1 órát süssük 80 fokon, majd szűrőn engedjük át a levet. Vigyázat! A visszamaradó rostanyag emészthetelen, a kapott citromlé azonban nagyon egészséges! 

 

Részlet Dr. O. Z. A. Hanish: Havi tanácsok c. könyvből:

„A desztillált víz mindig be fogja bizonyítani rangját, miszerint a desztillált víz az egészség itala. Ha 10 héten át naponta 1 pohár desztillált vizet iszunk 1 teáskanál citrom, vagy szőlőlével, többet használunk az egészségünknek, mint az összes divatos laboratóriumi csodaszer együttvéve. A legtöbb embernek sokkal jobbat tesz 2 pohár desztillált víz reggelente, mint 2 csésze kávé. A víz tisztán tartja a bőrt, míg a kávé a tiszta bőr ellen hat és ahogy előre haladnak éveink, ráncainkat megszaporítja.“

Tegyük ki a napra.  

Mondjunk imát, mielőtt meginnánk. 

Rázzuk fel fogyasztás előtt. Így oxigénnel gazdagodik. 

 

Desztillált vízről -  Dr. O. Z. A. Hanish
 

"Az egészség mindaddig nem lesz osztályrészünk, míg mi azt kívülről keressük-várjuk. Ez belső állapot, amelynek külső megnyilvánulása végett nekünk előbb önmagunkban kell tudatában lenni ama gondolatnak, amely az egészséget megteremtheti.
De ha az ember azt mondja: hogyan teremthetem én azt meg magamnak, ami nékem hiányzik? Hiszen én gyönge vagyok, és mindenféle fájdalmakkal, bántalmakkal elárasztott! Ilyen állapotban hogyan állhatnának nékem rendelkezésemre mindazok az eszközök, melyek egészséghez juttatnának?
Míg az ember ekképpen gondolkozik, addig úgyszólván önmaga veti el magát és elzárja maga előtt az utat ama egyszerű eszközöktől, melyeket a Természet mindenkinek fölkínál.
Nekünk csak nyitott szemmel kell körültekintenünk, akkor meglátjuk mindenhol nyíltan kifejeződve előttünk az egészséggondolatnak a megnyilvánulását.
Nekünk tehát csak ki kell hoznunk magunkból az egészséget. Mihelyst én a természet-törvények birodalmában, területében megmaradok, akkor már építem is az utat magamnak, hogy teljes egészségnek örvendjek az egész életen át, sőt a boldogsághoz is.”

 

Mindegyikünk más egészségi állapotú, korú és élethelyzetű egyedi személyiség, mindenkire máshogyan hat a desztillált víz tisztító hatása, és így az adagolást, a hozzászokás idejét, kúrájának időtartamát és intenzitását mindenki önmaga állítsa be saját magának. Fokozatosan szoktassuk hozzá szervezetünket: kezdjük 1 dl-rel, s naponta igyunk további 1 dl-rel többet, a kívánt és jóleső mennyiség eléréséig. Természetesen tea, limonádé, leves, főzelékek stb. készítéséhez azonnal és korlátlanul használható a vízgőzdesztillált víz.

A MAZDAZNAN természetes gyógymódban található javaslatok egy több ezer éves gyakorlati tapasztalatokon nyugvó gyógytanból származnak. A MAZDAZNAN természetes gyógymód lényeges alkotórésze az ön­felelősség mindenfajta vonatkozásban. Tehát kizárólag mindenki saját maga felelős a javasolt kezelések és alkalmazások végrehajtását illetően.

 

Néhány Mazdaznan innivaló:

 

Citromos limonádé

Süss meg 2 citromot lassan a sütőben (80 fokon 1 óra hosszát). Nyomd ki a levét, és szűrőn engedd át a citromlevet. 2 evőkanál nádcukrot, mézet vagy juharfaszirupot tegyél bele fél liter, forró desztillált vízbe. Keverd fel alaposan. Ha lefekvés előtt iszod, olyan melegen, ahogy csak bírod, meghűlés és tüdőbántalmak ellen hatásos.

 

Lenmagtea

5 evőkanál lenmaghoz tégy 1 liter desztillált vizet. Főzd 15 percig. Könnyen kifut, vigyázz rá! Szűrd le, majd kívánság szerint 2 sült citrom levével, mézzel, nádcukorral vagy juharfasziruppal ízesítsd. A lenmagtea gyógyítólag hat megfázás és köhögés esetén. Hölgyek havi tisztulását nagyban segíti, mely - a tea fogyasztása által – könnyebb lefolyású lesz.

 

Alma-limonádé

Vágj fel 8 nagy almát héjastul, magházastul. Tedd bele egy cserépedénybe (ha nincs – másfajta edénybe) és öntsd fel 2 liter, forrásban lévő desztillált vízzel. Ízesítsd 1 evőkanál nádcukorral, mézzel vagy juharfasziruppal és egy pár csepp citromlével. Zárd le az edényt. Ha kihűlt, tálalhatod. 

 

Szépségtipp

Mossuk meg arcunkat desztillált vízzel és hagyjuk rászáradni. A bőr beszívja a vizet – ez a hidratálás legegyszerűbb módja.  Tapasztalatok azt mutatják, hogy a kövérek fogynak tőle, a soványak pedig híznak.  Ha desztillált vízzel főzöl, minden sokkal finomabb! A teák s levesek sokkal intenzívebb ízűek, s így kevesebb is elég. A desztillált víz az étvágy megzabolázója!

Bejelentkezés, egyeztetés

+36 70 206 9190
info@eroter.eu
facebook
2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38.

Az alábbi űrlapot használva is be tud jelentkezni!

Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Ajánlott videók

telefon ikon +36 70 206 9190 e-mail ikon info@eroter.eu helyszín ikon 2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. facebook ikon facebook