ikon+36 70 206 9190 |ikoninfo@eroter.eu |ikon2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. |ikonfacebookikonkeresés
0

Légzőgyakorlatok

Kilégző alaplégzés-gyakorlat (Yima)

Legelőször gondolatunkkal és akartunkkal igyekszünk testünket teljesen ellazítani.

Ez úgy történik, hogy gondolatunkkal végigfutunk egész testünkön: jobb láb, jobb test fél, jobb kéz és kar, jobb fejrész, tarkó, szemek, száj, áll, fogak, nyelv, bal kar és kéz, bal test fél, bal láb, medenceüreg nemi szervei, végbél, vastag-, vékonybél, gyomor, nyelőcső, máj, lép, vesék, rekeszizom, tüdők, szív.

Eközben igyekszünk feszteleníteni, ellazítani minden testrészünket, s az összes feszültséget, ...

helykitolto kép

Fesztelenítő gyakorlat

A légzés legfőbb szabálya, hogy nem szabad erőltetni, itt követik el a legtöbb hibát. Semmi sem oly fontos és szükséges az életben, mint a légzés, semmilyen tudomány, művészet sem oly életbevágóan fontos, mint ez. Csak hosszantartó és óvatos gyakorlásokkal lehet a boldogság e kincses kamrájában előrejutni.

A természet sehol, de legfőként itt nem tűr erőszakot. Az erőltetés feszültséget idéz elő; márpedig a fesztelenség igen-igen fontos kelléke a tudatos légzésgyakorlásnak. Ezért vannak, akik ellenzik ...

1

2

3

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne havonta pár alkalommal hasznos információkat kapni tőlünk, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Ajánlott videók

telefon ikon +36 70 206 9190 e-mail ikon info@eroter.eu helyszín ikon 2120 Dunakeszi Kisfaludy utca 38. facebook ikon facebook